voor inwoners, met gemeenten

Algemeen directeur Regio wordt programmadirecteur Almere 2.0

Publicatiedatum: 19 augustus 2024

Igor Meuwese, algemeen directeur van de Regio Gooi en Vechtstreek, neemt na 16 jaar afscheid van de Regio. Vanaf 1 oktober gaat hij beginnen als programmadirecteur Almere 2.0. In deze rol gaat hij aan de slag met de uitvoering van de visie op de groei van Almere, in een samenwerkingsverband met Rijk, provincie en gemeente.

Met Igor als algemeen directeur is er in de regionale samenwerking veel bereikt de afgelopen jaren. Er zijn nieuwe diensten opgezet, waarbij altijd het belang van onze inwoners centraal staat.

Igor Meuwese: ‘Ik neem afscheid van een uniek samenwerkingsverband. De regionale samenwerking levert dagelijks maatschappelijke meerwaarde: we doen ertoe! Voor inwoners, met gemeenten blijft de kern van onze organisatie én van onze samenwerking.’

In Almere gaat Igor brengen wat hij ook in de regio Gooi en Vechtstreek heeft neergezet; een cultuur waarin samenwerking, kwaliteit van dienstverlening en trots op de regio voorop staan.

Namens het dagelijks- en algemeen bestuur van de Regio:
‘Igor heeft in de afgelopen jaren een stevige organisatie neergezet waarmee hij goede dienstverlening voor onze inwoners en gemeenten heeft mogelijk gemaakt. We zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet en wensen hem veel plezier en succes in zijn nieuwe rol in Almere. Daarin zullen wij elkaar ongetwijfeld ook weer tegenkomen.’

Vanaf 1 oktober wordt de functie van algemeen directeur tijdelijk waargenomen door Jacqueline Agricola (manager Beleid en Bestuur).

Meer nieuws

Al het nieuws